WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

Kiropraktik, mer än bara smärtlindring!

Din ryggrad och ditt nervsystem är oskiljaktigt förbundna med varandra. För att kunna fungera optimalt och prestera på topp, är din kropp helt beroende av dessa två.

När din ryggrad inte är i toppform, kan ditt nervsystem inte fungera optimalt och detta kan påverka din hälsa. De flesta kommer bara till kiropraktorn när de har ryggsmärtor. Ofta finns då skadan där sedan länge. Det är bara runt 15% av vårt nervsystem som består av nerver som signalerar smärta! Vad betyder det? Jo det betyder att mycket kan vara fel i kroppen utan att man känner smärta och symptom men du går omkring med en nedsättning i funktionen av kroppen!

Alla som vill vara till hundra procent friska, har nytta av regelbundna, förebyggande kontroller av en kiropraktor. Även indirekta besvär som huvudvärk, synnedsättning, öroninflammation, allergier, astma och till och med uppenbara problem med att få barn, kan tyda på ett dåligt fungerande nervsystem.

Kiropraktisk filosofi - en sammanfattning

  • Hjärnan och nervsystemen är de system som reglerar och styr allt i kroppen.
  • Kroppen har en egen medfödd intelligens att läka. Din kropp är självläkande och hälsa kommer inifrån.
  • Störningar på nervsystemet (vertebrala subluxationer) kan störa kroppens förmåga att läka sig själv och fungera optimalt.
  • Subluxationer orsakas av fysisk, mental och kemisk stress.
  • Kiropraktorns mål är att ta bort dessa störningar från nervsystemet genom bedömningar och skickligt utförda korrigeringar (kiropraktisk justering). Endast kiropraktorer är utbildade att lokalisera, analysera och korrigera subluxationer.
  • Eftersom kiropraktik är naturlig läkekonst och därför respekterar kroppens naturliga läkeförmåga, används inga mediciner eller kirurgi.

SYMPTOM PÅ SUBLUXATIONER! Klicka och läs här.   

Go to top of page