Företag

Jobba proaktivt och inte reaktivt!
Vi hjälper Er gärna med förebyggande hälsovård.
Ring oss på 033 – 430 30 90.Företagare, håll din personal frisk genom att investera i deras hälsa!

En studie som publicerades i JMPT (Journal och Manipulative and Physiological Therapeutics), sammanställde data från 2003 – 2005 och visade att regelbundna (1-2 gånger per månad) besök till kiropraktor ger:
60 % färre sjukhusinläggningar
59 % minskning i antalet sjukhusdagar
62 % färre kirurgiska ingrepp
85 % minskning i medicinanvändning

 

Vad har bl.a Usain Bolt, Madonna, Michael Jordan, Richard Gere, Arnold Schwartznegger och Beyoncé gemensamt?
Jo, alla använder de Kiropraktik för att kunna prestera bättre, inte för att de har ont i ryggen!

Vi kommer gärna till Ditt företag och föreläser om Kiropraktik & Prestation!

Här följer en tänkvärd text:

En man och en kvinna sitter i väntrummet till kiropraktorn. Mannen frågar kvinnan om hon har ont i ryggen eller i nacken.

– Vet du vad, jag har inte ont i ryggen alls, säger hon. Jag är här för att jag har för högt blodtryck – kiropraktorn trycker mig på ryggen och sen går blodtrycket ner till normal nivå.

Mannen ser fundersam ut och säger:

– Märkligt, jag är här för att jag har för lågt blodtryck och kiropraktorn gör samma sak med mig – han trycker mig på ryggen och så går det upp till normal nivå.

Allt i kroppen handlar om kemi: allt från glädje och sömn till smärta och allergier. Allt handlar om att kroppen kan tillverka rätt substans, på rätt plats och vid rätt tid. Nervsystemet är det första som utvecklas på människan och är också det kontrollsystem som ser till att allt detta fungerar för kroppens 70 000 miljarder celler.

Men vad händer när en kota i ryggen klämmer en nervtråd istället för att skydda den från yttre skada?

Det kiropraktorer världen över gör är att se till att nervsystemet fungerar som det ska, helt enkelt genom att se till att alla nervtrådar som passerar från ryggraden ut till kroppens alla organ gör så obehindrat. Det handlar inte om att ha ont i ryggen eller inte – om de nervtrådar som talar om för kroppen när det är dags att producera histamin, som hjälper kroppen oskadliggöra pollen, ligger i kläm eller är inflammerade så får du inte ont i ryggen, du får allergiska reaktioner och tvingas gå till apoteket och köpa anti-histamin för att motverka höga histaminnivåer. Det är dock inte lösningen på problemet: den störda funktionen i kroppen kommer bara se till att mer histamin tillverkas.

Gå till kiropraktorn när du inte har ont!

Vi, Ralf och Carin Riddarhäll kan komma till Er och berätta mer om varför svenskar tror att man bara kan ha en kiropraktor till ryggont, varför man ska gå till kiropraktorn när man inte har ont och hur man undviker problem när man är äldre genom att ta hand om sitt nervsystem när man är ung. Ralf är Doctor of Chiropractic (och även Leg. Kiropraktor) utbildad i USA och Carin är diplomerad medicinsk massageterapeut och personlig tränare – tillsammans driver vi Riddarhälsan på Skaraborgsvägen 21: dit friska människor går för att fortsätta vara friska även senare i livet!

Är du nyfiken på vad vi kommer att berätta? Läs de intressanta föreläsningarna Livets kemi och En Föreläsning!

Vi ses!Sök

Hjärtligt välkommen till oss!

Vill du boka tid eller anmäla dig till vår populära föreläsning ”Ryggproblem eller hälsoproblem?”
Ring 033-4303090 eller lämna meddelande här genom hemsidan så återkommer vi så snart vi kan. 

Ring oss på: 033-430 30 90

Maila: info@riddarhalsan.se

Läsvärt!

Läs ”Livets Kemi”
Klicka här för att läsa Livets Kemi


Läs ”En Föreläsning”
Klicka här för att läsa En FöreläsningStäll en frågatill oss


    Namn*

    Telefon

    E-post*

    Hur kan vi hjälpa dig?