Kiropraktik under graviditeten

Ett stöd för ryggenVarje kvinnas kropp är naturligt byggd för att bära ett barn. Ändå ställer en graviditet din kropp rejält på prov. Speciellt om du under graviditeten fortsätter med ett aktivt liv. Kiropraktorn kan hjälpa dig att på bästa sätt förbereda dig för graviditeten, förlossningen och tiden därefter.

Tack vare detta bokstavligen handgripliga stöd för ryggen kan du gå förlossningen till mötes med större självförtroende och din kropp kommer att återhämta sig snabbare. Så att du frisk och bekymmerslöst kan njuta av denna vackra tid. Kiropraktik är till hundra procent säker för mor och barn.

Bra för dig, bra för ditt barn

En kiropraktisk behandling ska se till att ditt nervsystem kan fungera optimalt. Detta är för alla människor livsviktigt och för gravida kvinnor i synnerhet: eventuella ryggsmärtor genom den ökade vikten kan avhjälpas och hormonavsöndring, blodflöde, immunförsvar och matsmältning får en rejäl skjuts. Genom den förbättrade blodcirkulationen, får ditt barn också allt det behöver för att utvecklas väl. Ibland har kiropraktik också hjälpt vid svårigheter att få barn.

Efter graviditeten

Kiropraktik under graviditeten hjälper musklerna slappna av och stärker dina leder. Inte bara under utan också efter graviditeten kan du ha nytta av kiropraktik. Omvårdnaden av ett barn kräver nämligen en hel del arbete som innebär att man måste böja sig, lyfta och bära det. Du kan börja när som helst med behandling och övningar, även i nionde månaden. Men det är tillrådligt att börja så tidigt som möjligt.

Ralf Riddarhäll tog sin examen med Cum Laude efter sex års utbildning vid Sherman College of Chiropractic i South Carolina, USA 2004.

Efter sin doktorsexamen har han specialiserat sig på att utföra kiropraktiska justeringar på gravida och barn och erhållit certifieringen CACCP – Certification from the Academy of Chiropractic Family Practice and the Council on Chiropractic Pediatrics.Sök

Hjärtligt välkommen till oss!

Vill du boka tid eller anmäla dig till vår populära föreläsning ”Ryggproblem eller hälsoproblem?”
Ring 033-4303090 eller lämna meddelande här genom hemsidan så återkommer vi så snart vi kan. 

Ring oss på: 033-430 30 90

Maila: info@riddarhalsan.se

Läsvärt!

Läs ”Livets Kemi”
Klicka här för att läsa Livets Kemi


Läs ”En Föreläsning”
Klicka här för att läsa En FöreläsningStäll en frågaom kiropratik


    Namn*

    Telefon

    E-post*

    Hur kan vi hjälpa dig?