Olika teknikerDen klassiska massageterapin, som ursprungligen kommer från Sverige, utförs hos oss med ekologisk massageolja och fokuserar framför allt på musklerna. Genom att utöva tryck på musklerna påverkas lymfkärlen och blodcirkulationen. Förutom denna grundläggande tekniken – S.K.M – använder vi oss av andra tekniker som kombineras beroende på behov och syfte.

Till oss kan du alltså komma för smärtlindrande press, avslappningsmassage, idrottsmassage och graviditetsmassage. Vi har även taktil massage.

Så kallade ”triggerpunkter” kan orsaka olika symtom som huvudvärk, ont i öronen, ledvärk, migrän, stelhet, tennis- och golfarmbåge, hjärtarytmi, mag- och tarmproblem, stress och fibromyalgi. Dessa triggerpunkter elimineras genom massageterapi. Människor med nack-, rygg- och skulderbesvär kan ha nytta av vår förebyggande massage.

Med en kombination av tekniker, förbättras blodflödet till muskler och vävnader och stimuleras rörligheten hos muskler och leder. Också vid graviditet är massageterapi mycket bra för kroppen och framför allt mycket behaglig. Graviditetsmassage är lämplig för kvinnor som varit gravida mer än tolv veckor.

I varje behandlingsplan – med undantag för avslappningsmassage – ingår följande fyra steg:

 • att diskutera din fysiska, psykiska och kemiska medicinska historik
 • behandling
 • rekommendation
 • självbehandling och övningar

Skäm bort dig själv

Massage är naturligtvis också ett utmärkt sätt att skämma bort din kropp. Skulle du vilja skämma bort någon annan med en välgörande och njutbar avslappningsmassage? Det är möjligt med ett presentkort från Riddarhälsan.Sök

Hjärtligt välkommen till oss!

Vill du boka tid eller anmäla dig till vår populära föreläsning ”Ryggproblem eller hälsoproblem?”
Ring 033-4303090 eller lämna meddelande här genom hemsidan så återkommer vi så snart vi kan. 

Ring oss på: 033-430 30 90

Maila: info@riddarhalsan.se

Läsvärt!

Läs ”Livets Kemi”
Klicka här för att läsa Livets Kemi


Läs ”En Föreläsning”
Klicka här för att läsa En FöreläsningStäll en frågatill oss


  Namn*

  Telefon

  E-post*

  Hur kan vi hjälpa dig?