Om oss

RiddarhälsanCarin och Ralf Riddarhäll leder tillsammans Riddarhälsan

Efter Ralfs doktorsexamen beslutade vi anta en ny utmaning i Nederländerna och öppnade en egen klinik i Venray, IQ Wellness Center. Efter sex år i Nederländerna kände vi kallet att flytta hem till Borås igen.

Våra specialiteter, kiropraktik och massageterapi, kompletterar varandra perfekt. Många av Ralfs patienter uppskattar att följa upp sin behandling med massageterapi hos Carin. När Carin i sin tur upptäcker avvikelser i ryggraden under massage, då är det praktiskt att alltid ha en kiropraktor till hands!

Ute i världen

Vi finner det mycket viktigt att hålla oss à jour med den senaste utvecklingen inom vårt område. Därför investerar vi utanför våra timmar på kliniken mycket i utbildning och besöker seminarier och konferenser.

Vi flyger över hela världen för att närvara vid viktiga vetenskapliga konferenser. Den kunskap vi inhämtar, kommer vår praktik tillgodo, så att du alltid garanteras bästa möjliga vård.

Självklart föregår vi också med gott exempel. Att äta sunt och medvetet samt att motionera är för oss en självklarhet. Vi rör oss och idrottar mycket på vår fritid. Vi älskar rejäla promenader med våra hundar och tar gärna en tur på våra cyklar. Vi följer gärna lokal idrott och sponsrar flera föreningar och idrottsutövare.Sök

Hjärtligt välkommen till oss!

Vill du boka tid eller anmäla dig till vår populära föreläsning ”Ryggproblem eller hälsoproblem?”
Ring 033-4303090 eller lämna meddelande här genom hemsidan så återkommer vi så snart vi kan. 

Ring oss på: 033-430 30 90

Maila: info@riddarhalsan.se

Läsvärt!

Läs ”Livets Kemi”
Klicka här för att läsa Livets Kemi


Läs ”En Föreläsning”
Klicka här för att läsa En FöreläsningStäll en frågatill oss


    Namn*

    Telefon

    E-post*

    Hur kan vi hjälpa dig?