Telnr.

033 430 30 90

E-post

welcome@riddarhalsan.se

Smärtlindring

Har du ont i onödan? Vi vill hjälpa dig. I första mötet ingår massagebehandling, men vi samtalar även om din fysiska, psykiska och kemiska medicinska historia. Utifrån din nuvarande hälsa och dina behov får du rekommendation till behandlingsplan med massageterapi som medicinsk hjälp, samt råd till självbehandling och hemövningar. Vi går med dig hela vägen!

Avslappningsmassage

I behov av en lugn stund och en skön massage för både din fysiska och psykiska hälsa? Låt oss skämma bort dig med avslappningsmassage. I en lugn och trygg miljö får du andas ut hos oss.

Gravidmassage

Din kropp förändras nu ständigt och belastningen ökar, likaså möjligheten till inre skador som senare yttrar sig i smärta. Graviditetsmassage är behagligt och ger din kropp ett bättre stöd för allt som ligger framför. Behandling rekommenderas efter 12:e gravidveckan och framåt. Att fortsätta med avslappningsmassage eller ev smärtlindring efter förlossningen är också en stor hjälp för många, då förändras din kropp hastigt igen och kan behöva hjälp i rätt riktning för din hälsa långsiktigt.

Lymfmassage

Lymfmassage är en lugn och behaglig behandling där vi på ett mjukt och metodiskt sätt öppnar upp för att skapa ett välfungerande flöde i lymfsystemet. Har man besvär med lymf- eller lipödem är det till stor hjälp med regelbundna behandlingar.

Presentkort

Vill du ge bort något riktigt välgörande och fint i present? Ett presentkort hos oss kan användas till alla typer av behandlingar samt hälsoprodukter. Bjud in din vän till en oslagbar upplevelse hos oss, där hens hälsa får stå i fokus. Presentkort säljs på plats i vår reception, Skaraborgsvägen 21, Borås, entreplan. Välkommen!